OK Lliga

El Palafrugell no veu viable jugar

Hoquei sobre patins. Ha fet un comunicat en què manifesta que el més lògic és posar punt final a l’OK Lliga. El Vic s’afegeix al Reus i a l’Igualada en demanar que es declari nul·la la competició

El Corredor Mató Palafrugell ha fet un comunicat en què posa de manifest que no veu viable tornar a competir a causa de la situació que s’està vivint i que el més lògic seria posar punt final a l’OK Lliga. El conjunt empordanès destaca que no es poden assegurar les condicions sanitàries òptimes per no posar en risc la salut de ningú, i diu que no accepta jugar partits més enllà del 30 de juny, que és quan acaben els compromisos amb els jugadors. Expressa que després d’aquest llarg confinament no es pot fer una preparació de quinze dies per tornar a la competició i que no accepta jugar a porta tancada pel que suposaria de pèrdua econòmica. També es pregunta què passaria i qui es faria responsable si un jugador s’infectés de Covid-19. Finalment diu que ha de ser la federació espanyola qui decideixi si manté els 14 equips actuals en l’OK Lliga o si hi ha ascensos des de l’OK Lliga Plata.

Fins ara tres equips de l’OK Lliga, el Reus, l’Igualada i el Vic, s’han manifestat més o menys en els mateixos termes, però han anat més enllà i s’han pronunciat a favor de declarar nul·la l’OK Lliga. El Vilafranca de l’OK Lliga Plata, en canvi, considera que s’ha d’acabar la temporada jugant encara que sigui al juliol i a porta tancada. També diu que si no hi ha dates per acabar les jornades que falten, es disputi una final a vuit en un cap de setmana i en un mateix lloc.

Itàlia, sense campió

La federació italiana ja ha decidit que la temporada queda anul·lada i que no hi ha campió de la Serie A1. Quan es va suspendre la lliga faltaven quatre partits de la fase regular, tot el play-off, i el Lodi era el líder en solitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)