Lliga Europea

Suspenen totes les competicions europees

Hoquei sobre patins. La WSE considera que no hi ha les condicions per acabar la lliga europea masculina i femenina i l’Europa Cup masculina

La World Skate Europa ha suspès definitivament totes les competicions europees d’aquesta temporada, la lliga europea masculina i la femenina i la WS Europe Cup masculina, que es van aturar per la pandèmia del coronavirus el mes de març i tot seguit es van suspendre temporalment. El president de la WSE, Fernando Claro, ha fet un comunicat en el qual diu que degut a la situació actual que viu Europa amb les alertes sanitàries a diferents països no hi ha les condicions necessàries per completar les competicions. La WSE també explica que ha estat en contacte amb les federacions i els clubs implicats, que hi ha hagut cooperació i s’han escoltat tots els punts de vista i que al final s’ha arribat a aquesta decisió. En el comunicat també es diu que no es pot fer el campionat d’Europa de seleccions masculí a França, que s’havia de jugar a finals de juliol, i que fa algunes setmanes ja es va ajornar per al 2021.

En diferents fases

Quan es va aturar la competició en la lliga europea masculina s’havien disputat les cinc primeres jornades de la fase regular i quedava per jugar la sisena i última jornada, els quarts de final i la final a quatre que havia de decidir el títol. Dels vuit equips que havien de jugar els quarts de final ja n’hi havia set de classificats: el Lodi italià i el Reus Deportiu en el grup A, el Porto portuguès en el grup B, el Barça i el Benfica de Portugal en el C i l’Oliveirense portuguès i el Liceo en el D. En el grup B el Noia Freixenet i el Monza italià s’havien de disputar la darrera plaça que quedava lliure en l’última jornada i en un enfrontament directe a Sant Sadurní.

En la lliga europea femenina la competició estava més avançada i ja se sabien els quatre equips que havien de disputar la final a quatre i lluitar pel títol de campió. Del grup A s’havien classificat el Manlleu Magic Studio i el Benfica portuguès, i del B, el Telecable Gijón i el Generali Palau.

En la WS Europa Cup masculina s’havia jugat el primer partit dels quarts de final, amb els darrers vuit equips en competició. En el partit d’anada del derbi català el Voltregà Stern Motor havia guanyat per un ajustat 3-2 el Caldes Recam Làser, mentre que l’Igualada Rigat havia perdut per 6-4 a la pista del Barcelos portuguès. En els altres dos quarts el Braga de Portugal havia guanyat el Follonica italià per 7-4 i el Trissino italià havia golejat per 10-2 el Dornbirn austríac.

DOS MÉS UN

El Barça i el Reus eren als quarts de la lliga europea masculina i el Noia hi podia ser

DOS CAP AL TÍTOL

El Manlleu i el Palau eren a la final a quatre de la lliga europea femenina

TRES A QUARTS

El Voltregà, el Caldes i l’Igualada encara eren ben vius en la WS Europa Cup
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)