OK Lliga

Felicitació del president Bartomeu al campió de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va fer ahir una vídeo trucada amb tota la plantilla del primer equip d’hoquei sobre patins i amb tos els altres components de la secció per felicitar-los pel títol de l’OK Lliga conquerit oficialment dissabte. “Vull agrair-vos la gran temporada que heu fet. Ha tingut un final estrany, però l’èxit que heu aconseguit ha estat amb molt d’esforç”, ha dit el president, adreçant-se als jugadors i el cos tècnic. En la celebració, Bartomeu també s’ha mostrat “molt orgullós de la secció d’hoquei i de formar part del Més que un club”. El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’esports professionals, Albert Soler, i el mànager esportiu, Toni Miró, també s’han adreçat als jugadors per “agrair l’esforç que han fet” i per encoratjar-los “a seguir endavant per començar a preparar la següent temporada”.

El tècnic Edu Castro i el capità Aitor Egurrola, en nom de tota la plantilla, han agraït les felicitacions després d’ “una temporada excepcional a nivell de joc”. L’entrenador ha expressat que el cos tècnic “se sent molt orgullós d’uns jugadors que, dia a dia, han demostrat que són uns grans professionals”.

Egurrola ha dit, per acabar, que, més enllà dels títols, “estem molt orgullosos de la temporada que hem fet, estàvem amb un nivell molt alt. Ara, l’objectiu és estar preparats per a la temporada vinent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)