OK Lliga

El tècnic Ferran López torna al Noia Freixenet

Hoquei sobre patins.

El Noia Freixenet ha anunciat aquest matí el fitxatge del tècnic Ferran López (Sant Sadurní 1975) , que torna al club per substituir Pere Varias. Format com a jugador i també com a tècnic en el planter del Noia –va ser durant cinc temporades segon de Blai Carda en el primer equip–, López va triomfar plenament en la seva primera etapa de vuit temporades al capdavant del primer equip de l’entitat (2007-2015). L’avalen una copa molt celebrada precisament amb Pere Varias a la pista d’actor principal (2008), la CERS obtinguda de manera heroica a Forte dei Marmi contra el Breganze amb un gol d’Aleix Esteller a 35 segons del final i una copa Continental (2014) molt sonada guanyada contra el totpoderós Barça. Esteller, de fet, és l’únic supervivent de l’era López. També va aconseguir el subcampionat de la copa de Vilanova (2012) i de dos supercopes; a més de classificar-se quatre vegades entre els millors equips d’Europa.

A més, també es convertirà en el nou director esportiu amb la voluntat, així, de continuar apostant per l’ADN Noia que, en les darreres dècades, ha permès al conjunt negre-i-vermell situar-se a l’elit de l’hoquei. Pel que fa a l’equip tècnic, el Club Esportiu Noia Freixenet aposta per la línia continuista dels últims anys i per integrar l’estructura de l’hoquei formatiu. Com a entrenadors adjunts, López comptarà amb l’entrenador del Nacional Catalana, David Carrasco, i amb la incorporació de Carles Piernas. D’altra banda, Edgar Mata continuarà com a delegat de l’equip; Marc Pi, com a preparador físic; Carles Camps, com a fisioterapeuta; Guillem Codina, com mecànic; i, Marc Vallverdú, com a auxiliar.

Quan va deixar el club, l’entrenador sadurninenc va dirigir l’Igualada Rigat amb bons resultats durant quatre temporades (2015-2019) i enguany ha signat un gran curs amb el Calafell Tot l’Any, que ha acabat vuitè l’OK Lliga i en places europees, amb resultats sonats com haver guanyat el Reus tant en la primera volta com en la segona i convertint el remodelat pavelló Joan Ortoll en un fortí. Una defensa aferrissada, amb Martí Serra inspirat sovint sota els pals, i un contraatac letal han catapultat els penedesencs.

Malgrat no haver aconseguit cap títol davant d’un Barça cada cop més inabastable, Varias, per la seva banda, deixa el llistó ben alt perquè ha situat el Noia entre els quatre millors de l’OK Lliga en les tres últimes temporades –tercer aquest curs–i l’ha classificat per jugar la lliga europea, que enguany no s’ha pogut finalitzar per culpa del coronavirus. Els sadurninenc, però, tenien un peu i mig en els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)