OK Lliga

JOSUA PÉREZ

PRESIDENT DEL CH LLORET

“Apostem per la base”

Josua Pérez (Blanes, 1970) va accedir a la presidència del Lloret el 2013 “per responsabilitat”, després d’un tràngol amarg per la dimissió de la junta directiva anterior com a detonant del cas Clotilde, i s’hi ha consolidat. El club incrementarà “amb il·lusió” encara més l’aposta pel planter el curs vinent. “L’objectiu és la salvació”, assegura el multidisciplinari directiu, que també fa de locutor i és un dels impulsors de la millora tècnica de l’OK Lliga TV.

Molts canvis i substancials en aquest inici de temporada.
Hem instituït la figura del director esportiu. El Franc González és la persona que pren les decisions en el tema esportiu i té un pressupost per dur-les a terme. Pel que fa a la plantilla, Àlex Grau marxa i amb el porter Ferran Serra hem decidit posar fi a una etapa de manera amistosa. David Plaza, un altre jugador fonamental, ha anunciat que es retira. Les circumstàncies no ho han permès, però tant a Serra com a Plaza hem de fer-los un sopar i un homenatge. El fitxatge del tècnic Xavi Albet també respon a la decisió de González, que té tot el nostre suport. Nosaltres hem marcat uns criteris bàsics i amplis. Volem apostar per la base com hem fet en els últims anys amb bon resultat. L’objectiu és la salvació.
Tot plegat suposa una millora de l’estructura tècnica.
Fins ara el coordinador anava per un costat i el tècnic del primer equip anava per l’altre. Hem vist que el coordinador ha de tenir més incidència en el primer equip quan, a més, tenim tant en compte la base.
Quants fitxatges faran?
Estem treballant de moment amb una incorporació i en dues renovacions més. Ja hem renovat Marc Gómez i Moi Aguirre.
Per què no segueix Àlex Grau?
Al març ens va dir que volia un canvi d’aires i que ja ho tenia fet amb el Girona. Va ser tot anterior al tema de la Covid-19.
El porter serà del planter?
Fem una aposta pel jove de 18 anys Andreu Muñoz. Feia dos anys que s’entrenava al costat de Ferran Serra, que s’hi ha implicat i li ha fet l’apadrinament com a la resta de porters. S’aprèn molt al seu costat.
És assumible fer ‘play-off’ amb setze equips a l’OK Lliga?
S’està treballant una proposta per dividir els equips en dos grups de vuit, arrossegar els resultats i després jugar els play-off. Els quatre primers que accedissin a la segona fase ja s’oblidarien del descens. El calendari preveuria tot tipus de possibilitats per si s’hagués d’aturar la lliga per un rebrot. El que ha passat ara era impossible de preveure. Però ara seria un error no regular-ho tot. Per exemple que, si hi ha un problema en la segona fase, quedi escrit que els millors de la primera fase van directament al play-off. Tot això ho està gestionant la junta de l’associació de clubs i després s’haurà de proposar i aprovar. També és una manera d’abaratir costos, perquè empreses petites que col·laboraven serà difícil que ho continuïn fent. Estem en una època molt difícil.
OK Lliga TV ha millorat molt en imatges i a més és de franc.
L’associació de clubs va decidir invertir-hi i hem fet bé. Va comprar els equips tècnics per fer possible la transmissió i els lloga als clubs. Ja no és de pagament i s’ha millorat molt, tant pel que fa a imatge, amb càmeres de 50 fts per segon, com pel que fa a rètols. Es donen tots els partits i ara es por tirar enrere. Jo soc informàtic de professió i el tema de vídeos i gravacions és una de les meves aficions. Quan va començar OK Lliga TV, fa tres anys, nosaltres ja feia un any que ho fèiem a Lloret.
Ara cal millorar algunes de les narracions.
S’ha de fer en castellà i en alguns casos hi ha dificultats. De vegades hi ha bons narradors sense prou coneixements d’hoquei. En el nostre cas passava això, però cada cop millora. Després també hi ha casos de forofisme que no es poden permetre, com insultar jugadors. Una altra millora que volem introduir el curs vinent són les repeticions. També hi ha narradors de gran nivell. Vam perdre a Igualada i ho vaig veure per OK Lliga TV i vaig felicitar el president, Manel Burón, pel nivell del narrador.
Quina audiència hi ha?
Ha millorat molt des que és en obert i per YouTube. En un cap de setmana podem tenir cap a 10.000 visualitzacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)