OK Lliga

El Palafrugell renova Xevi Garcia i tanca la plantilla

Hoquei sobre patins.

El Corredor Mató Palafrugell ha anunciat avui la renovació del tècnic Xevi Garcia, que ha encapçalat el projecte les últimes temporades i ha liderat els dos històrics ascensos a l’OK Lliga. De fet, Garcia du “tota la vida” al club –disset anys– i una llarga trajectòria en el primer equip. Amb la seva continuïtat, el Palafrugell tanca definitivament la plantilla.

Dijous, el Palafrugell va anunciar el fitxatge de l’argentí Franco Ceschin, que aquesta temporada ha militat en el Correggio italià. El davanter de San Juan, de 20 anys, ha marcat 10 gols en la lliga italiana. El club empordanès també ha fet públic que Ferran Garcia no ha renovat per a la temporada vinent. El jugador, de 29 anys, ha estat el màxim golejador de l’equip, amb 19 gols, 13 de falta directa. “Has aconseguit que a @chpalafrugel molts nens i nenes vulguin tirar les faltes directes com tu i siguis apreciat com a jugador i persona. No és gens fàcil i tu ho has fet. A casa t’apreciem! Gràcies Ferran!”, li ha dedicat el tècnic al jugador. Tampoc no han renovat el porter Joel Palacín i el jugador de pista Pol Vives. Rubén Ruiz, per la seva banda, penja els patins.

El Palafrugell també ha incorporat Albert Querol, que jugava la lliga francesa amb el Saint Ômer i a Eduard Viella (Jonquerenc) i Jordi Pinasch (Cassà). Els renovats són Marcel Luzon, Marc Figa, Sergi Canet, Xavier Aldrich, Borja Ramon i Mikel Abeal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)