OK Lliga

El Lloret fitxa el jove Max Thiel provinent del Cronenberg

Hoquei sobre patins.

El Lloret Vila Exportiva ha fitxat al seu primer jugador de cara a la propera temporada, el jove Max Thiel, provinent del Cronenberg alemany. El jugador, de 20 anys, es va formar en el RSC Cronenberg i quan era juvenil va militar en el Vic amb el que va guanyar el títol català i el subcampionat d’Espanya. Va formar part de les seleccions alemanyes sub-17 i sub-20, i amb la selecció absoluta ha disputat un europeu i un mundial. En aquesta temporada ha jugat en el Cronenberg, anava quart a la lliga quan es va aturar, i ha disputat l’Europe Cup.

El conjunt lloretenc també ha renovat a Adrià Farré, de 23 anys, per la propera temporada. En aquesta ha jugat 25 partits i ha marcat 9 gols. El conjunt lloretenc ja havia renovat fa uns dies Moi Aguirre, Marc Gómez i el jove porter Andreu Muñoz. El Lloret tindrà les baixes de Ferran Serra, Àlex Grau, que va al Noia, i David Plaza, que es retira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)