OK Lliga

El Caldes es reforça amb Sergi Miras

Hoquei sobre patins. El barceloní de 34 anys arriba provinent del Porto

El Recam Làser Caldes s’ha reforçat amb Sergi Miras per a la propera temporada. El barceloní de 34 anys arriba provinent del Porto on ha jugat la darrera temporada. Sergi Miras sempre ha estat un golejador, però en la seva aventura portuguesa només ha pogut marcar 6 gols amb el Porto. La temporada anterior amb el Liceo, la seva darrera etapa a l’OK Lliga, va marcar 24 gols en la competició de lliga. És el primer fitxatge del Caldes per la propera temporada, ja que ha donat continuïtat a la majoria de la plantilla de la darrera campanya.

Sergi Miras va debutar en la màxima categoria estatal amb el FC Barcelona i després ha militat a forces equips, destacant el seu pas per Liceo –en dues etapes–, i el seu retorn al Barça. En el seu palmarès destaquen tres lligues europees, dues amb el Liceo i una amb el Barça, una copa de la CERS, una copa intercontinental, dues copes continentals, dues OK lligues i dues copes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)