OK Lliga

El nou projecte del Noia és ambiciós

Hoquei sobre patins. El club ha presentat el nou tècnic i els dos nous jugadors de l’equip de l’OK Lliga a les caves Freixenet

El Noia Freixenet ha presentat el seu nou projecte esportiu per la temporada 2020/21 a les caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia. Aquest ambiciós projecte està encapçalat pel tècnic Ferran López i té en els joves Adrià Ballart i Roc Pujadas les noves incorporacions. A més, l’equip tècnic també comptarà amb les novetats de Carles Piernas i David Carrasco, com a tècnics adjunts.

Durant l’acte de presentació l’entrenador Ferran López ha afirmat: “hem de ser molt ambiciosos, tenim un equip equilibrat, un equip compensat; hi ha una barreja de joventut, amb ganes de menjar-s’ho tot, i d’experiència, amb ganes d’ajudar”. També ha manifestat que no els hi ha de faltat il·lusió per ser competitius i voler guanyar a qualsevol rival. El nou tècnic sadurninenc ha recalcat: “el suport de l’afició sadurninenca serà vital per aconseguir els objectius marcats per la temporada que ve”. Ferran López ha tornat després de cinc temporades lluny de la banqueta del Pavelló Olímpic de l’Ateneu.

Les dues incorporacions per la propera temporada provenen de Manlleu i aportaran joventut. Adrià Ballart (22 anys) s’ha mostrat agraït “al Noia Freixenet per comptar amb mi en aquest nou projecte i sóc conscient que fer aquest salt comporta responsabilitat però ho afronto amb moltíssimes ganes i la màxima il·lusió possible”. Roc Pujadas (18 anys) ha destacat l’aposta del Noia per ell “en aquest projecte ja que és un club ideal per aprendre i per créixer”, i ha manifestat que el nou projecte esportiu li fa molta il·lusió.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del president del Club Esportiu Noia Freixenet, Ferran Andreu, i del capità del primer equip, Aleix Esteller, i ha servit per donar inici a una nova temporada on el conjunt sadurninenc tornarà a disputar l’OK Lliga i la Lliga Europea, les màximes competicions estatals i continentals, a més de jugar la copa de la Corunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)