OK Lliga

El Noia es fa la foto de grup sense Aragonès, que jugarà al Benfica

Hoquei sobre patins.

El Noia Freixenet ha fet una picada d’ullet en les xarxes socials penjant la foto de grup de l’equip del curs vinent però sense Sergi Aragonès, que marxarà al Benfica si no hi ha res de nou malgrat que tenia emparaulada la seva continuïtat amb el club sadurninenc. “Comencem el nou projecte amb més força que mai. Amb la il·lusió i l’ambició necessàries per afrontar tots els reptes esportius de la propera temporada, on tornarem a defensar els colors arreu de l’Estat i del continent europeu”, diu la nota publicada.

El Noia va explicitar dijous passat els dorsals, entre els quals hi era el 55 que du el jugador sadurninenc de 24 anys, que aquesta temporada ha fet 18 gols en la lliga i que havia assegurat que es quedaria al club català. De fet, cap de les dues parts ha fet oficial la marxa, la qual ja fa setmanes que es dona per feta en mitjans de comunicació portuguesos. El Benfica, que si no hi ha eres de nou podria tenir dotze fitxes de jugadors del primer equip, és un dels clubs capdavanters de Portugal i el seu tècnic és l’argentí establert a Catalunya Alejandro Domínguez, que havia estat seleccionador espanyol i que ja va comptar amb Aragonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)