OK Lliga

La supercopa al gener?

Hoquei sobre patins. L’assemblea de la federació espanyola votarà dissabte el calendari, amb la copa i l’inici de l’OK Lliga al setembre

La supercopa, que habitualment es juga al setembre, en l’inici del curs, es podria disputar al gener si l’assemblea de la federació espanyola la inclou en el calendari que votarà dissabte en una reunió telemàtica. La copa suspesa al març es jugaria del 17 al 20 de setembre a la Corunya si no hi ha res de nou. El gran cavall de batalla serà veure si els rebrots permeten jugar amb públic i si el Liceo s’avindria a organitzar-la si s’ha de disputar a porta tancada. L’inici de l’OK Lliga de 16 equips i sense play-off està previst per al 26 de setembre. El campió de la copa i el campió de Lliga –el Barça– tindrien plaça en la supercopa, que ja fa algunes temporades que es juga amb el format de concentració de quatre equips.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)