Lliga Europea

Proposta de canvis a la lliga europea femenina

Hoquei sobre patins. Diumenge hi ha una videoconferència per parlar de les competicions europees d’aquesta temporada

La World Skate Europa d’hoquei sobre patins ha fet la seva proposta per a les competicions europees d’aquesta temporada i en principi la que presenta canvis és la lliga europea femenina, mentre que la lliga europea masculina i la WS Europa Cup mantenen l’estructura. Aquest diumenge 2 d’agost es reuniran els clubs i les federacions per videoconferència per parlar dels sistemes de competició, el calendari i els plans sanitaris durant la competició o les possibles limitacions de públic en els pavellons.

La proposta de la lliga europea femenina inclou una fase prèvia de setze equips d’anada i tornada, i els vuit millors jugaran una segona fase amb dos grups de quatre equips però es jugarà en sistema de concentració en una sola seu de divendres a diumenge. Els dos primers de cada grup passarien a la final a quatre. La lliga europea masculina continuarà amb setze equips en quatre grups de quatre equips, vuitens de final i final a quatre, i la WS Europa Cup amb una fase prèvia de 32 equips i vuitens i quarts d’anada i tornada i final a quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)