Més hoquei

La Lliga catalana ja te format i emparellaments

Hoquei sobre patins. S’iniciarà entre el 26 i el 30 d’agost i acabarà el 5 o 6 de setembre

La Lliga catalana d’aquest inici de temporada 2020/21 ja te format i els emparellaments dels vuitens de final. La competició s’iniciarà entre el 26 i el 30 d’agost i la final es disputarà el 5 o 6 de setembre. La disputaran els quinze equips catalans de l’OK Lliga i el Manlleu de l’OK Lliga Plata. La primera fase serà una eliminatòria a doble partit i els emparellaments s’han fet seguint criteris geogràfics i evitant que s’enfrontin els set primers classificats de l’OK Lliga 2019/20.

El campió de l’any passat, el Barça, jugarà contra el Mataró, mentre que el finalista, el Caldes, s’enfrontarà al Lloret. La resta d’emparellaments són: Taradell-Vic, Girona-Palafrugell, Noia-Vendrell, Voltregà-Manlleu, Reus-Calafell i Igualada-Lleida. Els quarts de final es disputaran entre el 31 d’agost i el 3 de setembre en una pista neutral si es juga una final a 8, o a la pista del millor classificat de l’OK Lliga 2019/20 si finalment no es fa. Això depèn de la disponibilitat de retransmissió del Canal Esport 3 i les possibilitats de l’organitzador.

Les semifinals es jugarien entre el 3 i el 5 de setembre i la final serà el 5 o el 6 de setembre en una pista neutral. En tot moment es seguiran els protocols de les autoritats sanitàries i en el cas de jugar en una sola seu només es podran jugar dos partits al dia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)