Més hoquei

El Girona i el Palafrugell es trobaran en la Lliga Catalana

Hoquei patins. El Lloret s’enfrontarà al Caldes en els vuitens d’anada i tornada

El Girona i el Palafrugell han quedat emparellats en els vuitens de final de la Lliga Catalana, mentre que el Lloret s’enfrontarà al Caldes, el finalista de l’any passat, en aquesta primera eliminatòria d’anada i tornada. Aquests vuitens de final es jugaran entre el 26 i el 30 d’agost i els equips més ben classificats de l’OK Lliga de la temporada passada tindran la tornada a casa. Aquesta edició la disputaran els quinze equips catalans de l’OK Lliga i el Manlleu, que milita en l’OK Lliga Plata. Els emparellaments s’han fet seguint criteris geogràfics i evitant que s’enfrontin els set primers de l’OK Lliga passada.

La resta d’emparellaments dels vuitens de la Lliga Catalana són: Barça-Mataró, Taradell-Vic, Noia-Vendrell, Voltregà-Manlleu, Reus-Calafell i Igualada-Lleida. Els quarts de final es disputaran a un sol partit entre el 31 d’agost i el 3 de setembre, mentre que les semifinals es jugarien entre el 3 i el 5 de setembre i la final per decidir el títol serà el 5 o el 6 de setembre en una pista neutral.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)