Lliga Europea

La lliga europea té 13 equips i només un d’italià

Hoquei sobre patins.

El Bassano serà l’únic equip italià de la lliga europea d’hoquei sobre patins 2020/21, que compta de moment amb 13 equips, un nombre menor a l’habitual després que en els últims anys es jugaven quatre grups de quatre conjunts en la primera fase. Els propers dies, el comitè europeu sol·licitarà a tres equips de l’Europe Cup unir-se a la màxima competició. Els equips italians que han renunciat a les competicions europees són el Lodi, el Forte dei Marmi i el Trissino. Els equips de l’OK Lliga inscrits són el Barça, el Liceo, el Noia Freixenet i el Reus. A Portugal tampoc hi ha hagut sorpreses i els quatre grans –Porto, Benfica, Sporting i Oliveirense– jugaran la competició. Completen la nòmina dos equips francesos, la Vendéenne i el Saint Ômer; el Diessbach suís i el Germania Herringen alemany.

La lliga europea femenina la disputaran catorze equips, amb la participació de quatre de catalans: Cerdanyola, Palau de Plegamans, Manlleu i Voltregà. L’organització ha convidat el Telecable Gijón. La resta són el Benfica, l’Stuart i el Campo d’Ourique (Portugal); el Coutras, el Mérinhac, el Noisy-le-Grand i el Loire (França) i el Remscheid i el Walsum (Alemanya).

També han formalitzat la seva inscripció els cinc equips catalans que han de jugar l’Europa Cup: Lleida Llista Blava, Caldes Recam Làser, Calafell, Girona i Igualada Rigat. El Sarzana, l’únic transalpí en la competició, i els quatre portuguesos. seran els seus principals rivals

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)