OK Lliga

Llorca és presentat com a nou jugador del Barça

Hoquei sobre patins. Ha signat el contracte que el vincula fins el 2024, i també han signat les seves renovacions Pascual (2023) i Egurrola (2021)

Sergi Llorca ha estat presentat com a nou jugador del Barça en un acte privat a la llotja del Palau Blaugrana per motius sanitaris. El jugador de Caldes de Montbui ha estat acompanyat del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’Esports professionals Albert Soler i del mànager esportiu Toni Miró.

Sergi Llorca, que es va formar en el Barça des de l’any 2010 fins al 2016, portava quatre anys cedit i ara ha signat un contracte amb el primer equip que el vincula amb el conjunt blaugrana fins l’any 2024. En aquest acte també s’ha aprofitat perquè Matías Pascual signés la seva renovació fins a l’any 2023, i el porter Aitor Egurrola fins al 2021.

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca ha manifestat: “ Estem molt contents per la incorporació de Sergi Llorca perquè dóna sentit al treball que es fa a la base. És molt important que un jugador de la base arribi al primer equip. Llorca pot aportar molta força i joventut”. El jugador per la seva part ha dir que està molt content: “Des de petit que sóc culer i s’ha pogut complir la il·lusió de ser jugador del primer equip. Ara sóc més madur. Són molts anys d’aprenentatge, d’entrenaments i de partits”. Respecte als seus nous companys i al nou equip ha manifestat: “L’adaptació a l’equip és molt fàcil i estic intentant adaptar-me el més aviat possible. Vull gaudir de l’hoquei que es juga aquí, que és el millor del món”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)