OK Lliga

El Barça, el campió, debuta a casa contra el Palafrugell

Hoquei sobre patins. En la primera jornada de l’OK Lliga destaca l’enfrontament entre el Reus i el Noia, quart i tercer del curs passat

L’OK Lliga ha sortejat el calendari de la competició d’aquesta temporada 2020/21 en les Caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia. El president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, ha destacat que hi ha incertesa però que s’ha de ser positius i ha manifestat: “Tenim molta il·lusió perquè tornen les competicions. Vull agrair als clubs la seva valentia”.

El sorteig ha determinat que el Barça, el campió de la temporada passada, jugarà el primer partit a casa i s’enfrontarà al Palafrugell. En aquesta primera jornada que es disputarà el 26 de setembre destaca el partit entre el Reus i el Noia, el quart de l’OK Lliga del curs passat rebrà al tercer. El Mataró, que torna a la màxima categoria, s’estrenarà a casa contra el Voltregà, mentre que el Vendrell, que també va ascendir després d’un any a l’OK Lliga Plata, visità el Lleida el primer dia. L’únic equip no català de la màxima categoria, el Liceo, jugarà el primer partit a la pista de l’Igualada. Completen la primera jornada els partits: Taradell-Lloret, Caldes-Girona i Vic-Calafell.

L’OK Lliga 2020/21 tornarà a ser una fase regular de setze equips i els darrers quatre classificats baixaran de categoria. L’onzè i dotzè classificats disputaran un play-off amb els segons classificats dels grups A i B de l’OK Lliga Plata i només un jugarà la següent temporada a l’elit.

En el sorteig de l’OK Lliga femenina primer s’han dividit els setze equips en dos grups de vuit i després d’ha sortejat el calendari. La primera jornada del grup A tindrà els següents partits: Borbolla-Alcorcón, Cuencas Mineras-Las Rozas, Manlleu-Girona i Cerdanyola-Gijón. En el grup B la primers jornada serà: Sant Cugat-Voltregà, Igualada-Palau, Bigues i Riells-Vila-sana i Vilanova-Areces.

Abans de cada sorteig s’han donat els trofeus de MVP. En noies el de la temporada 2018/19 s’ha entregat a Laura Puigdueta, del Palau, i el de la campanya 2019/20 a Anna Casarramona, del Manlleu. En nois Pau Bargalló, del Barça, ha recollit el trofeu MVP de la temporada passada, i també ho va ser l’anterior.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)