OK Lliga

El campió debuta a casa contra el Palafrugell

Hoquei sobre patins. En la primera jornada de l’OK Lliga destaca l’enfrontament entre el Reus i el Noia, el quart i el tercer del curs passat

L’OK Lliga ja té calendari per a la temporada 2020/21 després del sorteig que s’ha fet a les caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia. Després de cinc mesos sense competició els jugadors i els equips estan esperant tornar a jugar i ara ja saben contra quins rivals hauran de començar a fer-ho a partir del 26 de setembre. En la presentació de l’acte el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, ha destacat que hi ha incertesa per la pandèmia, però que s’ha de ser positius, i ha manifestat: “Tenim molta il·lusió perquè tornen les competicions. Vull agrair als clubs la seva valentia.”

El sorteig l’ha fet el jugador del Barça Pau Bargalló, que acabava de recollir el trofeu com a MVP de la temporada 2019/20. La seva mà innocent ha determinat que el seu equip, el campió del curs passat, iniciarà la lliga a casa contra el Palafrugell. En aquesta primera jornada destaca per sobre de tot el partit entre el Reus i el Noia, que són el quart i el tercer de l’OK Lliga del curs passat. El subcampió i únic equip no català, el Liceo, visitarà en la primera jornada la pista de l’Igualada. El Taradell iniciarà la seva segona campanya en la màxima categoria a casa contra el Lloret, mentre que el Caldes rebrà el Girona i el Vic jugarà al seu pavelló contra el Calafell. El Mataró, que torna a la màxima categoria, s’estrenarà a casa contra el Voltregà i el Vendrell, que també va ascendir després de només un any en l’OK Lliga Plata, visitarà el Lleida el primer dia.

L’OK Lliga 2020/21 tornarà a ser una lliga a doble volta de setze equips i els darrers quatre classificats baixaran de categoria. L’onzè i el dotzè disputaran un play-off contra els segons classificats dels grups A i B de l’OK Lliga Plata i només un jugarà la següent temporada a l’elit.

L’OK Lliga femenina

En el sorteig de l’OK Lliga femenina primer s’han dividit els setze equips que formen la categoria en dos grups de vuit i després d’han sortejat els calendaris. En el grup A hi jugarà l’actual campió, el Manlleu, que iniciarà la defensa del títol a casa contra el Girona. Abans del sorteig s’han donat els trofeus de MVP de les dues últimes temporades. El de la 2018/19 s’ha entregat a Laura Puigdueta, del Palau, i el de la campanya 2019/20, a Anna Casarramona, del Manlleu.

Primera jornada
Mataró - Voltregà
Barça - Palafrugell
Taradell - Lloret
Igualada - Liceo
Lleida - Vendrell
Reus - Noia
Caldes - Girona
Vic - Calafell
Grup A. Primera jornada
Borbolla - Alcorcón
Cuencas Mineras - Las Rozas
Manlleu - Girona
Cerdanyola - Gijón
Grup B . Primera jornada
Sant Cugat - Voltregà
Igualada - Palau
Bigues i Riells - Vila-sana
Vilanova - Areces
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)