Lliga Europea

El Ginebra, el Coutras i el Barcelos completen la lliga europea

Hoquei sobre patins. Quan va finalitzar la data d’inscripció pels equips que tenien dret a participar, només tretze s’hi havien apuntat

El comitè europeu d’hoquei sobre patins ha comunicat que el Ginebra suís, el Coutras francès i el Barcelos portuguès completaran els setze equips que disputaran la Lliga europea 2020/21. Quan va finalitzar els plaç d’inscripció per a la màxima competició continental de clubs només tretze dels equips que hi tenien dret a participar la van complimentar i van quedar tres places lliures. Aquests tretze clubs van ser el Barça, el Liceo, el Reus i el Nois de l’OK Lliga; el Bassano de la lliga italiana; el Benfica, l’Oliveirense, el Porto i l’Sporting de la lliga portuguesa; el Diessbach de la lliga suïssa; l’Herringen de la lliga alemanya i La Vendéenne i el Saint Omer de la lliga francesa.

El comitè va tornar a obrir les inscripcions pels equips suïssos, francesos i alemanys, que segons el rànquing de països eren els que tenien dret preferent i es van incorporar el Ginebre i el Coutras. En una segona ronda van tenir dret a inscriure un equip Suïssa, Anglaterra i Àustria però ningú ho va fer. Finalment el comitè va iniciar una nova consulta respectant el rànquing de països, Portugal va ser el primer en poder inscriure un nou equip i el Barcelos va completar la lliga europea.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)