Més hoquei

El Manlleu fa patir el Noia

Hoquei sobre patins. Els de Sant Sadurní s’imposen als osonencs en les faltes directes i jugaran la semifinal de la Lliga Catalana contra l’Igualada, que supera el Calafell

El Noia Freixenet i l’Igualada Rigat han guanyat els seus partits de quarts i s’enfrontaran en la semifinal de la Lliga Catalana Frit Ravich. Els de Sant Sadurní han patit per eliminar el Manlleu, equip de l’OK Lliga Plata, i només ho han pogut fer en les faltes directes (3-2) després d’empatar a tres gols. Els osonencs han fet un gran partit i s’han avançat amb un 1-3, però el Noia ha empatat a quatre segons del final amb un gol d’Esteller, que també ha anotat la falta directa definitiva. Costa ha fet dos gols per al Noia, i per al Manlleu han marcat Biel Pujadas (2) i Molas.

En el segon partit del dia l’Igualada sempre ha anat al davant i el Calafell Tot l’Any ho ha intentat un cop i un altre. El 2-4 definitiu ha arribat en l’últim segon i sense porter perquè el Calafell atacava amb cinc per buscar l’empat. Bars (2), Yeste i Pla han marcat per l’Igualada, i Àngel Rodríguez i Mitjans, pel Calafell.

Quarts de final.
Girona - Caldes 2-2 (0-1)
Barça - Taradell 5-2
Quarts de final. Ahir
Noia - Manlleu 3-3 (3-2)
Calafell - Igualada 2-4
Semifinal. Demà
Noia - Igualada 18.30 h
Caldes - Barça 21.30 h
Final. 5 de setembre
Guanyadors semifinals 21.30 h
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)