Més hoquei

El Palau i el Manlleu es jugaran demà la I Lliga Catalana Femenina

Hoquei sobre patins.

El Magic Studio Manlleu, que en la primera semifinals s’ha desfet del Voltregà per 1-3, i el Generali Palau, que en la segona ha derrotat l’Esneca Vila-sana (3-2) en la pròrroga amb un gol d’Aina Florenza quan faltava 14 segons per arribar a la tanda de faltes directes, jugaran demà al Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans la final de la I Lliga Catalana Femenina (17 h / E3). Serà un duel clàssic entre els dos equips que s’han jugat les dues últimes edicions de l’OK Lliga femenina i que enguany també aspiraven al títol europeu que ha quedat desert. Els gols de Manlleu en el derbi osonenc els han fet Casaramona (2) i Castellví. Per part de les de Sant hipòlit ha marcat Tarrida de penal, que en aquell moment ha empatat el partit en el tram final del primer temps (1-1). El segon partit de la jornada ha esta encara més incert. Tant la primer part com el partit s’han acabat amb empatar dos gols i s’ha hagut de recórrer a la pròrroga. Els gols de les locals els han fet Florenza (2) i Busquets. Per part visitant, han marcat Comas i Maria Porta, Tant Laura Vicente, a la porteria local, com Anna Ferrer, a la visitant, han estat prou encertades. L’Esneca Vila-sana surt reforçat del duel tot i la derrota perquè ha plantat cara a un dels millors equips del món.