Més hoquei

El Palau, el primer campió

Hoquei sobre patins. Supera el Manlleu en la final de Ia I Lliga Catalana Femenina amb intensitat i la clarividència de Florenza (3)

MANLLEU 2 PALAU 4

MAGIC STUDIO MANLLEU:Paz, Díez, López, Casarramona i Mas -equip inicial-; Castellví, Anglada i Bulló.GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i _Fontdeglòria -equip inicial-; Ferrón, Colomé i Garcia .GOLS:0-1 (2’) Busquets. 0-2 (9’) Florenza. 1-2 (32’) Casaramona. 1-3 (33’) Florenza. 2-3 (34’) Anglada. 2-4 (45’) Florenza.ÀRBITRES:Núria Castellví i Marta fidalgo.FALTES:12 del Manlleu i 10 del Palau.

El Generali Palau va derrotar ahir al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans el Magic Studio Manlleu per 2-4 en la final de la I Lliga Catalana Femenina i aixeca el primer títol amb el tècnic argentí Ivan Jaquierz. El campió va jugar amb convicció i va fer un salt de qualitat respecte de la semifinal de dissabte contra el Vila-sana. L’altre factor diferenciador va ser l’encert golejador de la mataronina Aina Florenza (3). El Palau va fer una sortida fulgurant (0-2 en el 9’). Busquets va clavar el primer en el minut 2’ aprofitant una assistència perfecta de Florenza al segon pal. Ell mateixa va fer el 0-2 després d’una bona acció de Fonteglòria. El Manlleu va assumir més riscos en el segon temps, però cada cop que es va acostar, gràcies a un golàs de Casarramona i un altre d’Anglada, i es va il·lusionar, va aparèixer Florenza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)