OK Lliga

Ben tornats ‘estrangers’

Hoquei sobre patins. La majoria dels jugadors catalans que recomencen la seva trajectòria en l’OK Lliga després de les aventures portuguesa i italiana marquen en la primera jornada

La majoria dels jugadors catalans que han retornat a l’OK Lliga després d’experiències sovint enriquidores a Portugal o Itàlia o, com és el cas de Jepi Selva i Jordi Adroher, a tots dos campionats de manera correlativa, van lluir galons i van marcar en la primera jornada, acreditant la seva qualitat. El més matiner va ser l’exjugador del Porto Sergi Miras, que dissabte es va estrenar amb el Caldes amb una canonada exterior quan només havien transcorregut 38 segons del partit jugat a la Torre Roja contra el Girona (5-2).

L’exjugador del Bassano Víctor Crespo va celebrar el seu retorn després de cinc anys –dos a França i tres a Itàlia–amb el 3-1 del Taradell a El Pujoló que deixava el partit coll avall –3-2 al final, el mateix resultat entre tots que el curs passat al mateix escenari– contra el reformulat i rejovenit Lloret de Xavi Albet, que va donar una bona impressió i en què va agradar el jove cedit pel Barça Marc González i en què el porter de 18 anys Andreu Muñoz, el relleu de Ferran Serra, no va desentonar gens ni mica.

El triomfador al Breganze Gerard Teixidó va reiterar el seu olfacte golejador a les files del seu Voltregà, que va conquerir la pista de l’ascendit Mataró (1-3) i arrenca amb força. Un altre pal de paller al Breganze, Eloi Mitjans, va reivindicar la seva habilitat en les directes marcant el 0-2 amb el Calafell, que prossegueix amb el bon ritme del darrer exercici i va guanyar a Vic (1-3).

Feia sis temporades que el geni de Maçanet de la Selva Jordi Adroher no jugava el campionat. Considerat un des millors davanters del món, havia encadenat les experiències a Itàlia –precisament al Breganze, un curs, sota el guiatge de l’ara tècnic del Porto Guillem Cabestany– i cinc cursos prolífics i de final malauradament per oblidar al Benfica. Està clar que al Liceo li ha tocat la grossa aquest estiu. Adru va fer el 0-2 en el triomf incontestable del conjunt gallec a la pista de l’Igualada (0-4). També cal afegir a la nòmina Jepi Selva, que va marcar el 3-3 del Lleida contra el Vendrell i va salvar l’empat davant d’un conjunt que només ha estat un any a l’infern després d’una etapa prodigiosa a l’OK Lliga, amb dues copes i una CERS. Selva era fora des del 2015. Dues temporades a l’Oliveirense (2016/18) i tres més al Viareggio en dues etapes (2015/16 i 2018/20) són avals més que suficients.

L’antítesi del gol de Miras va ser el de Raül Marín en el retorn a Reus després de dues temporades a l’Sporting. Faltaven només 21 segons quan va transformar una directa (1/1) i va fer pujar el 6-2 definitiu contra el Noia en el primer partit oficial dels roig-i-negres en el curs perquè no van jugar la lliga catalana. El seu company Marc Julià havia marcat les dues directes anteriors (2/2) i havia posat el partit de cap per avall en només 4 minuts.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)