Més hoquei

El casc d’hoquei patins és la gran proposta de l’assemblea de dissabte

Patinatge. L’Assembla General Ordinària es farà de manera telemàtica i la federació catalana vol l’aprovació del seu us obligatori per la temporada 2021/22

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Patinatge es farà aquest dissabte amb la proposta d’aprovació del casc per l’hoquei sobre patins com a mesura més destacada. Per primera vegada a l’història l’assemblea serà de manera telemàtica per la prohibició de reunions presencials de més de sis persones.

El tema estrella serà sens dubte l’aprovació del casc específic homologat per a l’hoquei sobre patins i el seu us obligatori per a les competicions catalanes a partir de la temporada 2021/22. També es vol aprovar i regular el seu us voluntari per aquesta campanya 2020/21. El casc que es vol aprovar es va donar a conèixer a principis d’agost després d’un llarg procés que es va iniciar a mitjans del 2017. En aquests tres anys s’ha desenvolupat amb l’ajuda d’experts en seguretat jugadors i tècnics per tal de que asseguri una protecció integral craniofacial. El casc tindrà tres talles i serà lleuger amb un pes màxim de 750 grams.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)