OK Lliga

Golejades del Barça, el Caldes i el Liceo

Hoquei sobre patins. El Reus no es pot desfer del Girona fins als últims deu minuts i el Noia torna a caure derrotat

El Barça, el Caldes i el Liceo van golejar els rivals en la segona jornada de l’OK Lliga. Els gallecs van superar per 15-1 el Taradell amb sis gols de Roberto di Benedetto i un Jordi Adroher molt encertat en les faltes directes amb 2/2. El Barça va guanyar el Lloret a domicili (2-10) i els gols van estar més repartits, amb tres de Pablo Álvarez i Pau Bargalló. El Caldes es va imposar per 0-5 en la seva visita a la pista del Calafell, amb tres gols d’Álvaro Giménez.

El Reus no es va poder desfer del Girona fins als últims deu minuts i va acabar guanyant per 4-8. Els roig-i-negres van estar molt encertats en les accions de bola aturada i van anotar les tres de què van disposar, dues Marc Julià i una Raül Marín. El Noia va tornar a perdre, aquest cop com a local, i encara no ha puntuat en dues jornades. El Lleida Llista es va imposar per 3-5 en un partit en què Andreu Tomàs va marcar dos gols, un de penal i un altre de falta directa.