OK Lliga

El Manlleu i el Palau, líders dels dos grups en l’OK Lliga femenina

hoquei sobre patins.

El Voltregà va celebrar contra l’Areces (6-1) el primer triomf del curs en la segona jornada del grup B de l’OK Lliga femenina després de caure a Sant Cugat en la primera jornada, amb Judit Burgaya especialment inspirada amb 3 gols. L’Areces va jugar amb el segon equipatge del conjunt osonenc. Les asturianes van desplaçar-se a Catalunya en avió però les maletes no van arribar al destí.

El Manlleu –grup A–, vigent campió, i el Palau –grup B–, subcampió, lideren els dos grups de l’OK Lliga femenina. Les osonenques van guanyar a la pista de las Rozas (0-3), mentre que el Palau va derrotar el Bigues i Riells per 12-4, amb Aina Florenza (4) molt resolutiva de cara a porteria i que s’ha situat amb 5 gols al capdamunt de la llista de golejadores del campionat. .

En el grup A, el Girona va caure a casa contra el Cerdanyola (1-4) i encara no ha puntuat. Els altres resultats van ser Borbolla-Cuencas Mineras (3-5) i Alcorcón-Telecable (0-7).

En el B, el Vila-sana, que en la primera jornada no va jugar, va debutar amb triomf clar davant del Vilanova (7-1) i el Sant Cugat va signar el 2/2 superant l’Igualada (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)