OK Lliga

El primer clàssic del curs 2020/21

Hoquei sobre patins.El Barça, que encadena 26 triomfs, rep el Deportivo Liceo (19h), el darrer rival que el va vèncer en l’OK lliga en el primer partit del darrer exercici jugat a Riazor

El Barça rep avui al Palau el Deportivo Liceo (19h) en el primer gran clàssic del curs, al qual tots dos arriben amb les deures molt ben fets fins ara. Els blaugrana duen una ratxa en l’OK lliga de 26 victòries consecutives comptant les de la incompleta temporada passada i van perdre el seu darrer partit precisament contra els gallecs a Riazor en la primera jornada de l’exercici 2019/20. El Liceo manté el bloc i s’ha reforçat amb el català Adroher i amb el retorn de Carballeira. Acumula dos triomfs, amb 19 gols i només un en contra.

El Girona s’estrena

El Girona es va espolsar la pressió i va sumar ahir al migdia els primers punts a Bell-lloc –amb 100 espectadors–davant del Lleida Llista (1-2) després de dues derrotes. Els gols de Palacín (32’) i Àlex Grau (43’) van encarrilar el triomf. El Lleida va reaccionar amb un gol de Vives a 6:32 però l’equip de Benito i Comalat es va saber defensar.

Partits impugnats

El Lleida Llista va protestar ahir l’acta adduint alineació indeguda de Grau. Argumenta que tenia una sanció d’un partit per acumulació de blaves del curs passat amb el Lloret. Ramon Benito, tècnic del Girona, explica que els serveis jurídics del club entenen que un jugador arriba net quant a acumulació i que seria diferent si hagués rebut una vermella. El Palafrugell també va impugnar, fora de termini, el partit contra el Barça –1a jornada–per alineació indeguda de Nil Roca en un cas similar. Sembla que la federació, que haurà de fer un pronunciament, entén que la sanció s’ha de complir i així ho va comunicar al Barça, que va fer descansar Roca en el partit posterior

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)