OK Lliga

El Girona assalta Bell-lloc

Hoquei sobre patins. L’equip de Benito i Comalat suma els primers punts del curs amb els gols de Palacín i Àlex Grau

LLEIDA 1 GIRONA 2

LLEIDA LLISTA:Serra, Bruno di Benedetto, Cañellas, Vives i Tomàs –equip inicial–; Selva, Joseph, Sergi Folguera i Duch.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Àlex Grau i Palacín –equip inicial–; Pujol, Gelmà, Carles i Del Campo.GOLS:0-1 (32’) Palacín. 1-1 (41’) Àlex Grau. 1-2 (43’) Vives.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Blava a Selva.FALTES:7 del Lleida i 9 del Girona.

El Garatge Plana Girona es va espolsar la pressió i va sumar els primers punts de la present OK Lliga a Bell-lloc contra el Lleida Llista, un rival d’entitat (1-2). Els gols de Palacín i Àlex Grau van encarrilar el triomf. El Lleida va reaccionat amb un gol de Vives a 6:32, però l’equip de Benito i Comalat va resistir. Cap dels dos equips va rendibilitzar la bola aturada, en accions en què els porters Serra i Llaverola van resoldre la feina. El Girona va disposar d’un penal –Gelmà, amb 0-1–i una directa intentada per Pujol amb 0-0, mentre que el Lleida va malbaratar dos penals: Vives i Tomàs en el primer temps.

Protesta de l’acta

El Lleida Llista va protestar l’acta adduint alineació indeguda de Grau. Argumentava que tenia una sanció d’un partit per acumulació de blaves del curs passat amb el Lloret. Ramon Benito, tècnic del Girona, va explicar que els serveis jurídics del club entenen que un jugador arriba net al curs següent quant a acumulació i que seria diferent si hagués estat sancionat amb una vermella. El Palafrugell també va impugnar, fora de termini, el partit contra el Barça –1a jornada–per alineació indeguda de Nil Roca en un cas similar. Sembla que la federació, que haurà de fer un pronunciament, entén que la sanció s’ha de complir perquè el Barça va fer descansar Roca el partit posterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)