OK Lliga

El Lleida protesta el partit contra el Girona per alineació indeguda

Hoquei sobre patins.

El Lleida Llista va protestar ahir l’acta del partit que va perdre per 1-2 a Bell-lloc contra el Girona Garatge Plana adduint alineació indeguda del jugador del conjunt visitant Àlex Grau. El club argumenta que tenia una sanció d’un partit per acumulació de targetes blaves del curs passat amb el Lloret. Ramon Benito, tècnic del Girona, explica que els serveis jurídics del club entenen que un jugador arriba net quant sancions per acumulació i que seria diferent si hagués rebut una vermella.

El Palafrugell també va impugnar el partit contra el Barça –1a jornada–per alineació indeguda de Nil Roca en un cas similar, de sanció per acumulació de blaves en l’última jornada jugada el curs passat. El comitè de competició, com explica La Opinión a Coruña no va actuar d’ofici i va desestimar el recurs perquè estava fora de termini. Sembla que la federació, que haurà de fer un pronunciament públic perquè està clar que hi ha una divergència en la interpretació del reglament disciplinari, hauria comunicat al Barça a posteriori que la sanció s’havia de complir. El club blaugrana, que també entenia que la sanció no tenia validesa d’un curs per l’altre i que va guanyar el partit per 7-0, va fer descansar Roca en el partit posterior a la pista del Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)