OK Lliga

Tres punts d’or treballats

Hoquei patins

PALAFRUGELL 7 VIC 4

PALAFRUGELL:Luzón, Ceschim, Figa, Aldrich i Canet –equip inicial–; Ramon, Abeal, Viella i Querol.VIC:Burgaya, Oller, Gómez, Ramírez i Montero –equip inicial–; Font, Le Berre, Molas i Masoliver.GOLS:1-0 (7’) Ceschim. 2-0 (10’) Figa, de penal. 3-0 (15’) Ramon. 3-1 (17’) Sánchez. 3-2 (21’) Font. 3-3 (26’) Molas. 4-3 (30’) Ramon. 4-4 (37’) Ramírez. 5-4 (46’) Ceschim. 6-4 (48’) Aldirch. 7-4 (48’) Aldrich.ÀRBITRES:I. González i A. Gorina. Blava a Gómez i Oller.FALTES:13 del Palafrugell i 12 del Vic.

El Palafrugell, que guanyava per 3-0 en els primers compassos, va patir (4-4) per sumar el seu primer triomf de la temporada, però l’embranzida final li dona tres punts d’or contra un rival directe en la lluita per la permanència. Borja Ramon i Franco Ceschim, amb dos gols cadascun, van ser bàsics.

Ajornat el Girona

El partit s’ha ajornat pel coronavirus. Hi ha “dos membres de l’equip” pendents del resultat de les proves PCR, l’un per símptomes i l’altre per contacte estret amb un infectat. El Girona femení està confinat, igual que el júnior A.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)