OK Lliga

El Caldes-Igualada s’ajorna per un positiu en l’equip local i provoca que tampoc es jugui el Reus-Lleida

S’havien de disputar diumenge a la tarda. Els lleidatans van ser rivals del Caldes fa una setmana i per això no juguen

El partit entre el Caldes Recam Làser i l’Igualada Rigat de la sisena jornada de l’OK Lliga s’ha ajornat per un positiu de Covid-19 en el conjunt local. Això ha provocat que el Reus-Lleida també s’ajornés perquè els lleidatans van ser rivals del Caldes fa una setmana. L’enfrontament entre els calderins i els igualadins s’havia de disputar diumenge a les set de la tarda, havia avançat l’horari pel tancament de les instal·lacions a les nou del vespre, i era el triat per retransmetre per Esport 3 en aquesta jornada. El partit entre el Reus i el Lleida estava previst per diumenge a les quatre de la trada.

Ja són quatre els partits ajornats en aquesta sisena jornada de l’OK Lliga. També ho estan el Liceo-Palafrugell i el Vendrell-Voltregà. Per al conjunt del Caldes és el segon partit ajornat, i el tercer consecutiu que no pot disputar l’Igualada. Pel Reus i el Lleida és el primer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)