OK Lliga

El Girona no pot fer res contra un Barça inspirat

Hoquei patins. Els gironins encaixen un gol en l’inici i perden 0-3 en el descans

GIRONA 1 BARÇA 5

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Grau i Gelmà –equip inicial–, Palacín, Reixach, Pujol, Del Campo i Coll.BARÇA:Egurrola, Álvarez, Bargalló, Alabart i Nunes –equip inicial–; Pascual, Panadero, Roca, Rodrigues i Fernández.GOLS:0-1 (1’) Alabart. 0-2 (17’) Panadero. 0-3 (22’) Nunes. 1-3 (32’) Gelmà. 1-4 (43’) Nunes- 1-5 (47’) Rodrigues.ÀRBITRES:O. Pérez i A. Márquez. Van mostrar targeta blava a Mendes, Gelmà i Roca.FALTES:9 del Girona i 11 del Barça.

El Garatge Plana Girona va ser derrotat a casa pel Barça, que va començar molt fort i va marcar el primer gol en el primer minut de joc. Els gironins van haver d’anar a remolc i en la primera meitat, tot i que van tenir alguna ocasió, no van poder aturar el bon joc dels blaugrana, que es van avançar amb un 0-3 abans del descans. Al principi de la segona meitat, el Girona va buscar el gol amb més insistència i Gelmà va reduir les diferències (1-3). El Barça va sentenciar amb dos gols més, i els gironins van desaprofitar una falta directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)