OK Lliga

Cinc gols donen la victòria al Calafell, al Noia i al Barça

Hoquei patins. Els penedesencs superen el Taradell en l’últim minut i per la mínima

Els guanyadors dels tres partits que es van disputar de la sisena jornada de l’OK Lliga van marcar cinc gols en les victòries que van aconseguir. El Calafell Tot l’Any va necessitar marcar cinc gols per superar el Taradell per un mínim 5-4, i ho va aconseguir en l’últim minut amb una diana de Sergi Torné a falta de només 40 segons per acabar. El partit va ser molt disputat, anivellat i amb alternatives en el marcador. Sergi Torné i Eloi Mitjans van marcar dols gols cada un i Arnau Xaus un altre pel Calafell, mentre que en el Taradell va destacar Dani Rodríguez, que va anotar tres gols, tots tres de falta directa.

El Noia Freixenet i el Barça van golejar per 5-1 als seus rivals, i tots dos ja dominaven per 3-0 en el final de la primera meitat. Els de Sant Sadurní van rebre el Mataró i no van tenir problemes per imposar-se. Va destacar Xavi Costa amb dos gols, un de penal. Els blaugrana van marcar en el primer minut de partit i ja no van tenir aturador. Hélder Nunes va anotar dos gols.