OK Lliga

El Palau empata a Sant Hipòlit (4-4) en un duel d’alta volada

La reedició de l’última final de la lliga europea es va jugar dissabte a la pista del Voltregà amb un duel d’alt nivell contra el Generali Palau que va finalitzar en taules (4-4) entre dos aspirants al títol de l’OK Lliga femenina. Per part local, els gols els van fer Berta Tarrida (2), Judit Burgaya i Laura Barcons. Els gols del Palau els van marcar Aina Florenza (2), Vanessa Garcia i Berta Busquets. El Palau, que guanyava per 0-2 i 1-3, manté la condició d’invicte i és amb 14 punts el líder del grup B, seguit del Sant Cugat –13 punts–, que va derrotar l’Esneca Vila-sana donant altre cop mostra de la seva fortalesa (4-2), amb gols de Txell Gimeno (2), Andrea Massons i Alba Ambrós. Els gols de les lleidatanes els van marcar Laura Porta i Joana Comas.

En el grup A, el Manlleu segueix intractable (5/5) i va derrotar el Cerdanyola per 7-2, amb un trio de gols d’Anna Casaramona. Maria Díez en va clavar dos i la resta els van fer Ona Castellví Aida Mas. Els gols del Cerdanyola, tercer amb 10 punts, els va marcar l’argentina Yanet Silva (2). Es van ajornar tres partits sense data fixada i el Cuencas Mineras- Telecable Gijón es jugarà el dia 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)