OK Lliga

Festí amb Pujol letal (4)

Hoquei patins

MATARÓ 2 GIRONA 6

CH MATARÓ:Grané, Cusachs, Lladó, Ollé i Gual -equip inicial-; Romero, Florenza, Carbonell i Xicota.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Palacín, Pujol i Gelmà -equip inicial-; Gurri, Mendes i Laguna.GOLS:0-1 (7’) Gelmà. 0-2 (17’) Laguna. 0-3 (28’) Pujol. 0-4 (30’) Pujol. 0-5 (32’) Pujol. 1-5 (40’) Cusachs, de penal. 2-5 (48’) Romero (fd). 2-6 (49’) Pujol.ÀRBITRES:E. Rivas i F. Moreno.FALTES:5 del Mataró i 10 del Girona.

El Garatge Plana Girona va fer un partit molt complet tant al darrere com en l’atac estàtic i el contraatac, va apallissar el Mataró a domicili i va obtenir el segon triomf vàlid del curs fora de casa. David Gelmà va encarrilar la victòria amb un tret exterior amb la col·laboració del porter local Grané. El juvenil Hugo Laguna, substitut en la convocatòria del lesionat David Carles, va fer el 0-2 a boca de canó aprofitant el rebuig del porter local a un tret exterior del mateix Gelmà. Gerard Pujol es va exhibir amb tres gols en cinc minuts en el segon temps que van deixar estabornit el Mataró i va fer el quart a vint segons del final. Els locals van marcar de bola aturada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)