OK Lliga

El reinventat Lleida signa el seu millor inici

Hoquei sobre patins. A pesar de no disposar del seu pavelló i de jugar i entrenar-se en l’exili de Bell-lloc, l’equip és lider de l’OK Lliga

El retirat porter el curs passat i emblema del club, Lluís Tomàs, deia en una entrevista l’estiu passat que, si s’acabaven de confirmar un parell de fitxatges, el nou projecte del Lleida Llista en l’OK Lliga faria patxoca. Els retorns de Jepi Selva (Viareggio) i Bruno di Benedetto (Liceo) es van segellar, i el club també es va reforçar amb el porter Martí Serra (Calafell), precisament el seu substitut. Amb el capità, Andreu Tomàs, Cañellas, Vives, Joseph i un grup de joves, Albert Folguera, que fa 12 anys que és a la banqueta del club, ha configurat un grup que ha completat el seu millor inici de curs de tots els temps –sis triomfs i un empat– i que amb el triomf a Reus de dimecres (3-5) s’ha situat líder de la lliga de la pandèmia, en la qual el Liceo (5/5) encara té dos partits pendents. Amb el mèrit afegit que l’equip juga i s’entrena a Bell-lloc perquè l’Onze de Setembre és un hospital de campanya. Sense ser un golejador empedreït, Uri Vives es va exhibir amb 4 gols que mai no oblidarà. Jepi Selva va rebre un fort cop al cap, però ahir a les xarxes va tranquil·litzar tothom: “Estic perfectament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)