OK Lliga

El Lloret aixeca un 4-0 al Vendrell

Hoquei patins

VENDRELL 5 LLORET 5

VENDRELL:Shehda-Bernárdez, Crespo, Escala, Necchi, Fernández –cinc inicial–, Ferrer, Casado, Llisa, Miquel i Arbós..LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, González, Hiel, Aguirre, Gómez –cinc inicial–, Barranco, Farré, Noguero i Genís.GOLS:1-0 (3’) Escala. 2-0 (9’) Fernández. 3-0 (13’) Ferrer. 4-0 (15’) Ferrer. 4-1 (27’) González. 4-2 (30’) Farré. 4-3 (31’) González. 5-3 (33’) Necchi. 5-4 (47’) Farré. 5-5 (48’) González, de falta directa.ÀRBITRES:Lapedriza i Pérez.FALTES:11 el Vendrell i 8 el Lloret.COMENTARI:El jove cedit pel Barça Marc González va ser la gran figura del Lloret a la pista del Vendrell, un rival directe. Va fer tres gols, el tercer a un minut del final de falta directa i que va servir perquè l’equip sumés un punt en un partit que semblava del tot perdut en la primera part, que va acabar en un 4-0 que feia témer el pitjor.