OK Lliga

L’Igualada Rigat assalta la pista del Lleida i s’estrena

L’Igualada Rigat, cuer amb 0/4 i que no havia puntuat, va derrotar diumenge contra pronòstic el Lleida Llista (1-4), que dimecres passat va guanyar a Reus i s’havia posat líder de l’OK Lliga. Els gols de l’equip de Cesc Linares, molt més compacte en defensa que en anteriors jornades, els van fer Pla, Bars, Palau i Baliu i per part local va marcar Tomàs. El Barça és el nou líder, tot i que el Liceo, que té dos partits menys, és l’únic que ho ha guanyat tot i aquesta setmana recupera dos dels tres partits que té pendents –dimecres juga a Sant Hipòlit i divendres a Lloret–perquè el duel del cap de setmana de la 9a jornada contra e Vendrell ja el va disputar (5-0).

Les golejades es van reiterar en una jornada en què, per fi, es van completar els vuit partits, fet que feia cinc jornades que no passava. El Reus Miró, amb 4 gols d’Àlex Rodríguez –3/3 en penals i una assistència– va golejar el Taradell (10-2). També es van lluir Del Rio (3), Marín (2) i Nájera. Per l’equip osonenc van marcar Dani Rodríguez i Marc Soler. El Liceo va apallissar el Vic (10-3), el penúltim, amb 4 gols de Maxi Oruste. Adroher (2), Torres, Grau, Parga i Platero van arrodonir el triomf. Per part osonenca van marcar Font (2) i Molas.

El Girona, per la seva banda, va veure com a 31 segons del final volaven dos punts. Un gol de Gerard Teixidó de falta directa va signar les taules per al Voltregà. Els gols locals els van fer Palacín, Méndez i Pujol. Per part osonenca van marcar Palazón, Canal i Teixidó

En els duels de dissabte, el Barça va recuperar provisionalment el lideratge de la lliga amb una golejada a la complicada pista del Caldes (1-7) en un partit en què en el descans ja manava 1-5. Pascual (3), Hélder Nunes (2), Alabart i Álvarez van marcar els gols dels visitants, mentre que Rosa va fer el gol de l’honor. En el partit amb menys gols, El Calafell va derrotar el Mataró per 2-0 amb els gols de Palau i Mitjans i és sisè amb 9 punts, amb tes triomfs i quatre derrotes. Els maresmencs son dotzens.

També es van viure dues grans reaccions del Lloret a la pista del Vendrell i del Palafrugell a la del Noia. Els dos duels van acabar 5-5, però en el primer els locals van desaprofitar un 4-0 i en el segon els de Sant Sadurní van encaixar tres gols en els dos minuts finals, amb dos dianes de l’heroi Aldrich en els últims 33 segons, el darrer literalment sobre el so de la botzina que va deixar glaçats els locals. També van marcar per part dels visitants Figa, Quero i Canet. els gols del Noia els van fer Xavi Costa (2) –pitxitxi de la lliga empatat amb Àlex Rodríguez i Raül Marín–, Esteller, Ferer i Pujadas. Pel que fa al Lloret, González (3) i Farré (2) van foradar la porteria vendrellenca. Els gols locals van ser obra de Ferrer (2), Escala, Necchi i Curro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)