OK Lliga

Derbi intens i empat

Hoquei sobre patins. El Palafrugell i el Garatge Plana Girona lluiten per la victòria i tenen ocasions per guanyar en un partit anivellat

PALAFRUGELL 2 GIRONA 2

CH PALAFRUGELL:Luzón, Ceschim, Figa, Aldrich i Canet –equip inicial–; Viella, Abeal, Querol, Ramon i Pinsach.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Grau, Palacín i Pujol –equip inicial–; Laguna, Carles, Gelmà, Del Campo i Coll.GOLS:1-0 (17’) Figa. 1-1 (30’) Gelmà. 2-1 (32’) Ceschim. 2-2 (37’) Palacín.ÀRBITRES:A. López i J. Garcia.FALTES:9 del Palafrugell i 9 del Girona.

El Palafrugell i el Garatge Plana Girona van empatar en el derbi de les comarques gironines de la novena jornada de l’OK Lliga. El partit va ser molt intens i anivellat entre dos equips que van buscar la victòria i van tenir ocasions per aconseguir-la, però la bona actuació dels porters va impedir que cap dels dos l’aconseguís. Els dos conjunts han encadenat tres jornades sense perdre en la màxima categoria, amb dos empats i una victòria.

Els empordanesos van disposar de les primeres ocasions clares en la primera meitat, però a mesura que van anar passant els minuts van ser els gironins els que van agafar més el domini del partit. Es va arribar al descans amb avantatge local després del gol de Figa.

El Girona va sortir molt centrat en la segona meitat, va enviar una pilota al pal i Gelmà va empatar. El Palafrugell va reaccionar i, després d’enviar una pilota al pal, Ceschim va tornar a avançar els locals. Els dos equips volien guanyar i poc després Palacín va tornar a empatar (2-2). En els últims minuts els dos van tenir ocasions però els porters les van desfer.