OK Lliga

El Lloret sorprèn el Noia i suma el primer triomf

Hoquei patins. El Palafrugell i el Girona empaten, i el Voltregà venç el Calafell

El Lloret Vila Esportiva va sorprendre el Noia Freixenet, el va derrotar per 6-3 i va sumar la seva primera victòria de la temporada en l’OK Lliga. Els lloretencs es van refer d’un gol en els primers segons i en el descans guanyaven per 4-1. González i Thiel van brillar amb dos gols. El Palafrugell i el Garatge Plana Girona van empatar (2-2) en un derbi de les comarques gironines amb força intensitat i en què els locals es van avançar dues vegades i els visitants van empatat dos cops. Els dos volien guanyar i van acabar empatant.

El Voltregà Stern Motor va derrotar per 4-2 el Calafell Tot l’Any en un partit en què es va avançar amb un 3-0 en el minut 23 del primer temps. Els penedesencs es van apropar en el resultat (3-2) amb dos gols de falta directa de Mitjans. Teixidó també va marcar dos gols, un de penal i un de falta directa, a tres minuts del final.