OK Lliga

El Liceo posa a prova el lideratge a la pista del Noia

Hoquei patins. El Barça se la juga demà a Bell-lloc contra el Lleida

El Deportivo Liceo, líder amb 8/8 tot i haver jugat un partit menys que els seus tres perseguidors immediats –el Barça a tres punts i el Reus i el Lleida a quatre–, posa avui a prova el lideratge i la condició d’invicte a la pista del Noia en un desplaçament tradicional esquerp per als gallecs, tot i que els catalans juguen a Torrelavit perquè l’Ateneu està en obres. L’equip de Juan Copa va aconseguir els tres punts el curs passat (2-5) però va caure a Riazor en la segona volta (3-4). El Noia està motivat després d’encaixar una dura derrota a Lloret. El partit està estretament lligat al que jugarà demà el Barça a Bell-lloc contra el Lleida. Amb quasi un terç de l’OK Lliga disputada, els blaugrana ja han cedit cinc punts i han vist reduït el seu marge d’error davant de la infal·libilitat del Liceo.

Un positiu de Covid-19 en la plantilla del Vic ha suspès dos partits a darrera hora, el que els osonencs havien de jugar contra el Vendrell i el Caldes-Voltregà, ja que els vallesans van jugar dimarts conra el Vic. Ja en son tres en aquesta 10a jornada.

Avui
Vendrell - Vic ajornat
Girona - Lloret 18 h
Calafell - Palafrugell ajornat
Igualada - Taradell 18.30 h
Noia - Deportivo Liceo 20.30 h
Demà
Caldes - Voltregà ajornat
Reus - Mataró 18 h
Lleida - Barça 20 h (Esport 3)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)