OK Lliga

El Noia tampoc pot fer res contra un Liceo sòlid

Hoquei sobre patins. El Girona venç per la mínima el Lloret; i el Taradell, l’Igualada

El Noia tampoc va poder puntuar contra el Liceo i va perdre per 1-4 en un partit en què va tenir les seves ocasions per fer-ho. El Liceo va sumar la seva novena victòria en nou partits jugats i és el líder de l’OK Lliga tot i tenir un partit ajornat. Els de Sant Sadurní no van estar gaire encertats de cara a la porteria contrària i van desaprofitar tres faltes directes. Només va marcar Ballart 5 minuts abans del final (1-2). Dos gols de Torres i dos d’Adroher de falta directa van donar el triomf als gallecs.

El Girona va superar el Lloret per 3-2 en un derbi de les comarques gironines molt incert i disputat. Els gironins sempre van anar a davant i els selvatans van intentar puntuar fins al darrer instant. El Taradell també va derrotar per la mínima, 3-4, l’Igualada a domicili en un partit anivellat i en què a cada gol visitant els locals van respondre amb un altre. Quan quedaven 4’ per al final, els osonencs van fer el gol de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)