OK Lliga

Un examen dur

Hoquei sobre patins. Tot i que el Barça dominava per 2-5 (38’), el Lleida Llista li discuteix el triomf amb caràcter (4-5)

El Barça va fer ahir a Bell-lloc contra el perillós i determinat Lleida Llista un exercici de supervivència en una OK Lliga en què és conscient que no té marge d’error (4-5). L’equip d’Edu Castro va saber sobreposar-se a un gol advers i va anar a pressionar el rival i buscar el partit des de bon començament, sense especulacions i amb ambició, reiterant la seva aposta ofensiva davant la gran actuació del porter local Martí Serra. Amb 2-5 en el segon temps, però, l’equip d’Albert Folguera va ressuscitar i va discutir el triomf dels blaugrana, que van haver de fer un pas enrere, fins a l’últim segon. El tècnic blaugrana, Edu Castro, va deixar fora de la convocatòria Pascual i no va poder disposar del porter Sergi Fernández, amb un procés víric.

Oriol Vives va avançar els lleidatans en una mitja volta que va sorprendre Egurrola (5’). Rodrigues va empatar amb un tret exterior (11’). La bola la va desviar involuntàriament l’estic de Cañellas i va enganyar Serra. Bargalló va enviar una passada precisa a Álvarez des de darrere de la porteria i l’argentí va clavar l’1-2 (21’). Hélder Nunes, amb un tret exterior estratosfèric, va fer l’1-3 quan només s’havien consumit 49 segons del segon temps. En l’acció posterior, el Barça va badar al darrere i Selva va assistir Sergi Folguera, que va batre Egurrola (2-3). Rodrigues, primer transformant subtilment una falta directa i després rematant en planxa una assistència genial d’Alabart al límit de la possessió, va semblar que sentenciava el partit (2-5 en el minut 38’). Al Lleida, però, encara li quedava benzina. Andreu Tomàs, que havia enviat una directa al pal –10a del Barça– no va fallar de penal i Vives, a boca de canó, va fer el 4-5 en una assistència de Selva a 8:43 del final. El Barça va saber mantenir l’avantatge i el Lleida va atacar amb cinc en l’últim minut.

El Reus goleja amb un Marín (4) letal

El Reus Miró va golejar el Mataró (10-2) amb 4 dianes del pitxitxi Marín. Els altres gols els van fer Àlex Rodríguez (3), Del Río, Julià i Salvat. El conjunt maresmenc va ser fidel a la seva identitat i va fer un segon temps prou digne en el retorn d’Ollé al Palau d’Esports. Els seus gols els van marcar Cantero i Gual. L’equip local va rebentar el partit amb tres gols en menys d’un minut i mig en el primer temps. Una arrossegada de Marín, una altra de Rodríguez i un penal del mateix Rodríguez van capgirar la dinàmica (4-0)