OK Lliga

El Girona salva l’empat

Hoquei patins

girona 3 igualada 3

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Grau, Gelmà –cinc inicial–; Laguna, Palacín, Pujol, Carles i Coll.IGUALADA RIGAT:Deitg, Marimon, Palau, Pla, Vives –cinc inicial–; Riba, Baliu, Yeste, Bars i Torrents.GOLS:1-0 (5’) Mendes. 2-0 (7’) Gelmà, de penal. 2-1 (21’) Bars, de penal. 2-2 (29’) Yeste. 2-3 (34’) Bars, de falta directa. 3-3 (47’) Gelmà, de penal.ÀRBITRES:Ribó i Nicolas. Targeta blava a Pujol i Gelmà.FALTES:9 del Girona i 5 de l’Igualada.COMENTARI:El Girona i l’Igualada van signar les taules en un partit amb una part per a cada equip. L’equip local va sortir més motivat i va prendre la iniciativa amb una jugada d’habilitat de Mendes i un penal executat per Gelmà. Bars va retallar la diferència abans del descans. La reacció de l’Igualada va continuar en la represa i va capgirar la situació, però Gelmà, altre cop de penal, va restablir l’equilibri a tres minuts del final.