OK Lliga

Un trio de gols de Thiel salva un punt per al Lloret

Hoquei patins. El jugador alemany de vint anys fa el 4-4 a 1:36 del final

LLORET 4 CALAFELL 4

LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, Farré, González, Aguirre i Gómez –equip inicial–; Thiel, Plaza, Noguero i Pérez.CALAFELL TOT L’ANY:Edo, Xaus, Palau, Pellizzari i Mitjans –equip inicial–; Romeu, Torné, Munné i Espinosa.GOLS:1-0 (13’) Farré. 2-0 (16’) Thiel. 2-1 (19’) Xaus. 2-2 (28’) Torné. 3-2 (28’) Torné. 3-3 (43’) Thiel. 3-4 (44’) Xaus, de falta directa. 4-4 (48’) Thiel.ÀRBITRES:J. Nicolàs i D. Godia. Blava a Farré.FALTES:13 del Lloret i 14 del Palafrugell.

El jove alemany de 21 anys Max Thiel va signar ahir la seva millor actuació des que ha aterrat aquest curs a l’OK Lliga i va fer tres gols, l’últim a 1:36 del final, que van permetre al Lloret Vila Esportiva salvar un empat en un partit d’alternances. De fet, els de Xavi Albet dominaven per 2-0 en els compassos inicials. La dinàmica, però, es va capgirar i l’equip va saber reaccionar quan perdia per 2-3 i 3-4.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)