OK Lliga

El Palafrugell aguanta mitja hora a la pista del líder

Hoquei patins. Dos gols en menys d’un minut del Liceo sentencien el partit

LICEO 5 PALAFRUGELL 1

LICEO:C. Grau, Carballeira, M. Grau, Platero i Adroher –inicial–, Oruste, Parga, Castro, Di Benedetto i Rodríguez.PALAFRUGELL:Luzón, Ceschim, Figa, Ramon i Canet –inicial–; Viella, Abeal, Querol i Pinsach.GOLS:1-0 (4’) Carballeira. 1-1 (4’) Ceschim, de falta directa. 2-1 (10’) Oruste. 3-1 (34’) Adroher, de falta directa. 4-1 (35’) Oruste. 5-1 (49’) Platero.ÀRBITRES:R. Fernández i F. J. Martínez. Blava a Carballeira i a Canet.FALTES:6 del Liceo i 10 del Palafrugell.

El Palafrugell va perdre a la pista del líder de l’OK Lliga en el partit ajornat de la sisena jornada. Els empordanesos van aguantar més de mitja hora el Liceo després de fer una gran primera meitat en què van anivellar un gol matiner dels gallecs. Dos gols en menys d’un minut van donar la victòria al conjunt gallec.

Amb aquest triomf el Liceo va superar el seu millor inici de temporada de la història, ja que va sumar onze victòries en els primers onze partits. Fins ara n’havia sumat deu de deu en la temporada 1991/92 i també en la 2019/20.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)