OK Lliga

La lluita de golejadores a l’OK Lliga s’intensifica

Les tres primeres de la llista anoten en aquesta onzena jornada, Aina Florenza dos gols (22), Gemma Solé tres (18) i Maria Díez tres més (17)

La lluita de golejadores en l’OK Lliga s’ha intensificat en les últimes jornades amb els resultats molt clars que estan aconseguint els equips. Les tres primeres de la llista han anotat en aquesta onzena jornada en les victòries clares dels seus equips, Aina Florenza n’ha fet dos i ja en suma 22, Gemma Solé n’ha marcat tres i ha arribat als 18 –amb un partit més–, i María Díez n’ha anotat tres més i ja està en els 17, amb un partit menys.

Aina Florenza, que aquest cap de setmana va ser escollida millor esportista de Mataró de l’any 2019, va anotar dos gols en la clara victòria del Generali Palau a la pista de l’Areces (0-7) en el grup B. En aquest mateix grup el Bigues i Riells va tenir problemes per superar per la mínima (3-2) a l’Igualada femení, mentre que el Vilanova i el Sant Cugat van empatar (2-2). El Voltregà Stern Motor es va imposar a la pista del l’Esneca Vila-sana per 2-5.

En el grup A Gemma Solé va fer tres gols en el triomf del Cerdanyola contra el Borbolla (5-2), mentre que en la victòria del Magic Studio Manlleu contra el Cuencas Mineres (9-0), María Díez i Nara López en van marcar tres cada una. També van anotar tres gols en aquesta jornada Maria Sanjurjo en el triomf del Telecable Gijón per 8-0 contra Las Rozas i Marina Monge en la derrota de Las Rozas a la pista del Garatge Plana Girona per 7-4. Les gironines van sumar un important triomf després de dues derrotes, i els seus gols van estar més repartits entre tot l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)