OK Lliga

El Liceo continua inabastable i el Barça goleja el Taradell

L’implacable Deportivo Liceo va assaltar també Calafell dissabte sumant el 12/12 en un altre exercici de consistència –13 gols encaixats en 12 partits, una exageració– i de rendibilització del seu gran i inesperat fitxatge del curs, el maçanetenc Jordi Adroher, que va fer tres gols. Franco Platero va marcar l’altre de l’equip de Juan Copa, líder indiscutible de l’OK Lliga, amb cinc punts de marge sobre el Barça. L’equip d’Edu Castro va fer els deures a la pista del Taradell (1-7) amb Álvarez estel·lar (3). Rodrigues, Hélder Nunes, Pascual i Roca van completar l’exercici de superioritat. Molera va fer el gol de l’honor. El Barça no va poder disposar del porter Sergi Fernández per haver estat contracte estret d’un positiu. Egurrola va ser el titular i també va debutar el porter de 17 anys format en el planter Arnau Martínez.

El Vendrell, per la seva banda, va esgarrapar dissabte un empat a la pista del Girona, que va salvar els mobles amb un gol de falta directa de Pujol a 3:37 del final. Els penedesencs s’havien avançat dos cops amb gols d’Escala i Curro. L’1-1 dels locals el va fer Humberto. També dissabte, l’Igualada Rigat, va confirmar la seva recuperació superant el Mataró (5-1) i ja ha sortit de la zona de descens. Yeste, el jugador de moda, va fer dos gols –8 en els últims 5 partits– i també van marcar Baliu, Palau i Bars. El gol de l’honor visitant el va signar Ollé.

El Caldes, per la seva banda, es va desfer per 6-4 del Lloret i continua optant amb determinació a la lluita pel tercer lloc perquè tot i tenir tres partits pendents és cinquè. Rovira (3), Miras i Ricart van celebrar els gols dels calderins, mentre que González, Thiel, Aguirre i Gómez va ser els autors dels dels selvatans.

El Lleida va apaivagar l’efervescència del Voltregà i el va vèncer per 2-1 amb gols de l’impagable Cañellas i de Selva, un fitxatge molt rendible. Marc Palazón, cada cop més imprescindible, va fer el gol de l’equip que prepara el savi Manolo Barceló.

El Reus, sense el sancionat per acumulació de blaves Marín, es va rescabalar de la derrota de la jornada anterior a Sant Hipòlit derrotant el Palafrugell per 7-3. Julià (2), Castro (2), que es va estrenar com a golejador, Rodríguez, Del Rio i Giménez van marcar per part local, mentre que Ceschim, Ramon i Canet va fer els gols dels visitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)