Més hoquei

El Reus Miró venç el Liceo (7-5) i jugarà la final de la supercopa contra el Barça

El Reus Deportiu Miró ha derrotat el Deportivo Liceo per 7-5 en la segona semifinal de la supercopa Ilernia Online i jugarà demà (18 h) la final contra el Barça, que en el primer duel ha vençut per 1-3 el Noia Freixenet en el temps afegit. Serà la repetició de la final de l’any passat a les Comes en què els roig-i-negres van donar la sorpresa. El partit ha estat d’alta intensitat i moltes blaves, de gran vocació ofensiva i el Reus, amb 4 gols de Raül Marín, ha sabut sobreposar-se quan el Liceo li ha igualat un 3-0 en un tres i no res en el segon temps.

Salvat (3’), a la mitja volta i marcat pel seu excompany Carballeira, ha fet l’1-0 amb un tret creuat. Tot i la inferior rotació, el Reus ha tret profit de la seva segona unitat quan Nájera s’ha inventat una gran assistència dins del quadre que el xilè Castro, molt ben desmarcat guanyant l’esquena rival, ha coronat (2-0 en el minut 16’). Una blava a Oruste ha permès Marc Julià, un dels dos grans especialistes del Reus, llançar una falta directa, però Carles Grau, especialista en aturar-les li ha parat els peus. En la superioritat, Bancells ha engaltat un rebuig al pal. Ballart ha evitar el primer gol del Liceo en un penal llançat per Adroher a 3:31 de la mitja part. El Liceo ha estavellat dues boles al pal en el tram final –Roberto i Adroher–, en el qual ha atacat amb més perill i insistència.

Àlex Rodríguez ha estat a punt de clavar el 3-0 am b una gran canonada que s’ha estavellat al travesser (28’). La blava a Torres, però, ha catapultat encara més el Reus quan Raül Marín ha executat amb fantasia la directa aixecant i picant (3-0). Adroher, dins del quadre, ha reduït diferències amb rapidesa, tan sols 52 segons més tard (3-1). La felicitat incompleta del Reus l’ha materialitzat Adroher transformat també de manera genial una directa provocada per una blava a Julià (3-2 en el 30’). Un minut fatídic per als del Baix Camp. La bogeria ha prosseguit amb un pal de Marín i amb l’empat de Marc Grau (3-3 en el 32’). El Reus ha encaixat tres gols en tres minuts. Per sort, Àlex Rodríguez ha coronat una ràpida transició i ha frenat l’hemorràgia (4-3). La desena del Liceo ha donat encara més vida al Reus. Marín, en dos tocs meteòrics, ha batut Grau (5-3) .I la blava ingènua de Ciocale ha permès al davanter reusenc fer el sisè també de directa, però la bola s’ha estavellat al pal. En la superioritat, però, el Reus ha vist una blava també innecessària i en el súmmum de la simetria, Adroher ha enviat la directa al pal. En la superioritat, però, Torres ha fer el 5-4. Altre cop perill. La blava a Càndid Ballart (44’) per travar amb l’estic un jugador que passava per darrera de la porteria han estat un altre llosa per al Reus. Ha sortit el jove Gerard Montes i Adroher no ha perdonat en la directa (5-5). Final d’infart. De fet, tota la segona part ha estat frenètica.Platero s’ha endut per davant a Julià (47’). Blava i penal. Marín no ha pogut batre Grau, però en el 48’ ha trobat l’escaire amb un míssil exterior aprofitant la superioritat (6-5). El Liceo ha fet atac de cinc, però ha comès la quinzena falta en el darrer segon. Marín ha establert el 7-5 definitiu i ha arrodonit el seu gran partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)