Més hoquei

El Barça s’ha d’arromangar

Hoquei sobre patins. Supera el rocós i determinat Noia en la pròrroga amb un Bargalló decisiu i avui es juga la supercopa contra el Reus, el vigent campió, en la repetició de la final del 2019 (18 h)

Noia Freixenet 1 Barça 3

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Ferrer, Costa i Manrubia -equip inicial-; Pujadas i Ballart.BARÇA:Fernández, Bargalló, Alabart, Hélder Nunes i Rodrigues -equip inicial-; Álvarez, Pascual, Llorca i Roca.GOLS:1-0 (8’) Costa. 1-1 (34’) Bargalló, de falta directa. 1-2 (53’) Hélder Nunes. 1-3 (54’) Bargalló, de falta directa.ÀRBITRES:I. López Leyton i J.A. Ribó. Blava a Costa (2) i Manrubia, del Noia, i a Pascual i Rodrigues del BarçaFALTES:20 del Noia i 11 del Barça.

El Barça va haver de patir, i de valent, per doblegar un gran i rocós Noia Freixenet que va forçar la pròrroga en la primera semifinal de la supercopa Ilerna Online (1-3), i jugarà avui la seva setzena final en divuit edicions contra el Reus, vigent campió, en la repetició del duel decisiu del 2019. El temps reglamentari va finalitzar amb empat (1-1) –Costa va avançar el Noia i Bargalló va empatar–, i un gol d’Hélder Nunes en el temps afegit i un altre de falta directa del sempre determinant Bargalló van decantar finalment la balança cap al cantó del favorit.

L’únic dèficit atribuïble al Noia en el seu primer temps de somni (1-0) va ser l’excés de faltes: tretze, en contraposició amb les cinc del Barça. La resta, tot aspectes positius. Una defensa de ferro i un Martí Zapater molt ferm sota els pals van alterar els bioritmes del Barça. També va fer mal al davant sense concedir contraatacs, un pla perfecte. També és cert que Álvarez (Barça) va enviar dues boles als pals que haurien pogut capgirar la dinàmica. Però l’1-0 el va fer Costa, sempre a boca de canó, aprofitant una assistència magistral de Ferrer, que va enganyar tothom simulant un llançament a porteria. El Noia va fallar un penal llançat per Costa –guant de Fernández i pal– i una directa intentada per Ferrer. El Barça va disposar de dues directes. Ni Álvarez, imprecís, ni Hélder Nunes, que va tenir dues oportunitats perquè el primer tir el van fer repetir quan Zapater havia aturat la bola, no van marcar. L’altre heroi del Noia va ser el coet i director Manrubia, omnipresent. El segon temps va ser ben diferent. El Barça va perseverar aprofitant la baixada d’intensitat lògica en atac del Noia, amb dos canvis menys. Bargalló va empatar de directa (34’) en la quinzena d’equip del Noia. Tots dos van aguantar a una falta de la directa els últims minuts i el partit es va resoldre en la pròrroga. El Noia va tenir la gran oportunitat en una directa –desena blaugrana–, però Sergi Fernández, pletòric, va aturar l’intent de Manrubia, que hauria coronat un partit excel·lent. En l’acció posterior, Bargalló va aixecar i engaltar i el rebuig el va afusellar Nunes (1-2). Bargalló va clavar l’1-3 de directa per blava a Manrubia i el duel va quedar enllestit.

Patrocini

Comiat emotiu de l’afició als del Baix Camp

Un grup d’aficionats del Reus, entre els quals hi havia membres del Front Reusenc, els Redblacks i els Troopers Reus, va acomiadar ahir la plantilla amb crits, bengales i lluint banderes per encoratjar-la abans de marxar cap a Lloret per jugar la semifinal. “Lluny de tu, sempre al cor”, es llegia en una de les pancartes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)